Allt inom el, tele & data

EN TOTALENTREPRENÖR MED SPECIALISTER

VI LÖSER ALLT INOM EL

Vi utför alla eljobb – stora som små

Oavsett om du representerar ett företag, förening eller är privatpersoner: Vi erbjuder våra kunder snabba, trygga och säkra tjänster och med kvalité och prisvärda lösningar, strävar alltid efter att uppnå bästa resultat. Med bred kompetens, stor kunskap och engagerad personal hjälper vi er med allt inom el och elinstallation. Vi utför allt inom installation, belysning och tele-/datainstallationer och uppfyller de höga kvalitetskrav som våra kunder ställer. Självklart är vi behöriga för alla typer av elarbeten. Med flera års erfarenhet bakom oss är Serventus Elektriska ett tryggt företag som alltid strävar efter att du ska bli 100 % nöjd. Med vår kompetens ser vi till att alla jobb vi utför blir utförda i bästa möjliga kvalitet och prisklass. Detta kan gälla arbeten med elinstallation, felsökning och reparation åt privatpersoner och företag i villa och lägenhet. Självklart strävar vi också alltid efter energieffektiva och miljövänliga lösningar.

Vi installerar laddstationer till elbilar

Elbilar är ett långsiktigt ekonomiskt och miljövänligt alternativ. Men för att det ska bli praktiskt genomförbart kan du behöva en egen laddningsstation. Beroende på din fastighet och dina behov så finns det olika lösningar för laddstationer för elbilar att tillgå. Vi har erfarenhet av installation av olika modeller och kan hjälpa dig hitta rätt laddstation för just din elbil och dina behov.

Tyvärr väljer många idag att ladda sina elbilar via ett vanligt vägguttag, något de inte är dimensionerade för, med brandrisk som följd. Vi på Serventus Elektriska kan hjälpa till att se över er laddsituation idag, för skapa en säker, effektiv lösning utefter just era behov. Vi kan erbjuda laddstolpar och laddboxar med möjlighet till driftövervakning, laststyrning, betaltjänster, avläsning av användarstatistik m.m. Kontakta oss för mer information om detta.

Auktoriserad installatör av solceller

Vi installerar solceller både till företag och privatperson. Vår strävan är alltid att utföra skräddarsydda lösningar, utifrån just era förutsättningar och önskemål, för att du som kund ska bli absolut nöjd med din nya installation. Vi lägger därför stor vikt vid valet av leverantörer och samarbetspartners, för att kunna erbjuda våra kunder den kvalitet och det engagemang de förtjänar. Vi på Serventus har en lång, bred erfarenhet inom elområdet och är givetvis auktoriserade elinstallatörer, vilket är en förutsättning för att få utföra solcells- och laddsystemsinstallationer.

Utförda arbeten

Ta en titt på jobb som vi utfört

 

Skräddarsytt nyckelfärdigt hus

Tillsammans med din kontaktperson kan du skräddarsy huset så att den blir precis som du vill. Materialval, färgval med mera är en spännande och rolig fas i husprojektet. Samtidigt gör vi de ”tråkiga” jobben, mark- och grundläggning, blanketter och föreskrifter.

 

En totalentreprenör – många kompetenser

När det kommer till snickeri, el och VVS behöver du inte anlita ytterligare entreprenörer. Vi har all kompetens som behövs. Smidigare än så kan det knappast bli.

SERVENTUS GROUP

VÅRA TJÄNSTER

En del av vår styrka ligger i att kunna erbjuda tjänster inom flera områden. Det underlättar för dig och gör oss till en helhetsleverantör med bred kompetens.

Serventus Bygg

Serventus
Bygg

Går du i byggdrömmar. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för dig.

Byggkonsult Göteborg

Serventus
Byggkonsult

Vi agerar sakkunnigt ombud och bidrar med erfarenhet och kunskap kring byggprocessens alla delar.

Serventus Elektriska

Serventus
Elektriska

Allt inom el, tele och data. Vi utför alla eljobb till företag, föreningar och privatpersoner.

VVS och rörinstallation

Serventus
Rör & VVS

Rörinstallationer och VVS. Vi fixar allt inom vatten, värme, avlopp och sanitet. 

Ring 031-385 97 00

Ring för ett för ett förutsättningslöst samtal. Berätta vad du behöver och vi hjälper dig.
Du kan även använda kontaktformuläret nedan.